Scroll Top
Heldenseweg 31a, 6086 PD Neer

Een pannendak, een duurzame keuze

Een mooi, goedgekozen pannendak maakt uw woning helemaal af. En, niet onbelangrijk, het gaat jaren mee!

Dakpannen bepalen voor een groot deel het uiterlijk van uw woning. Iets om even bij stil te staan, dus. Wij helpen u daar graag bij. Samen met u spreken we de verschillende mogelijkheden door. Dan gaat het over de keuze tussen een keramische pan of een betonpan, maar ook over het model en de kleur. Uw persoonlijke smaak en uw budget én onze deskundigheid en ervaring zorgen ervoor dat we tot gezamenlijk tot de beste keuze komen.

Dakisolatie en meer

Bij de aanleg een pannendak gaat het om meer dan alleen de keuze van de pan. Het onderdak speelt een belangrijke rol als het gaat om de waterdichtheid en de kwaliteit van het dak. Daarnaast is de lengte van de overstek belangrijk voor de uitstraling van uw dak. Bovendien is de aanschaf van een nieuw dak in veel gevallen een mooie kans om de isolatie van uw woning flink te verbeteren. Ook hierover geven wij u graag deskundig advies.

De details

Vanzelfsprekend werken wij met oog voor detail. De aanleg van dakdoorvoeren, dakvensters, goten en gootbetimmeringen, dakranden, borstweringen en schoorstenen worden door ons zorgvuldig en met verstand van zaken uitgevoerd.

Projecten met pannendaken

Clear Filters
Project 1 pannendaken
Project 2 pannendaken
Project 3 pannendaken
Project 4 pannendaken
Project 5 dakkapellen
Project pannendak renovatie Linne

Kunnen wij u helpen met een nieuw dak?