logo
home profiel dakservices onderhoud contact
adres
       
 

In één keer goed

In één keer goed. Dat is het motto van P & P dakwerken BV. Met een klein, ervaren team van vijf goed op elkaar ingespeelde vaklieden verzorgt P & P dakwerken alle voorkomende dakwerken voor particulier en bedrijf.

Kiest u voor P & P dakwerken, dan heeft u met één vaste en betrouwbare partner te maken die alle werkzaamheden uitvoert. Vakkundig, veilig en netjes. Dankzij de eigen, mobiele kraan wordt er efficiënt en praktisch gewerkt. P & P dakwerken is een onafhankelijk bedrijf. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan merken en leveranciers, en dat we in alle vrijheid kunnen werken met materialen die in uw situatie de beste keuze zijn.

Heldere offertes, geen verrassingen achteraf
Bij P & P dakwerken krijgt u vrijblijvend een goed advies en een heldere offerte. Hiervoor komen we altijd eerst bij u op bezoek. Dan bekijken we de situatie en bespreken we uw wensen. Onze offertes zijn transparant en overzichtelijk; van sloop tot afwerking.

     
Neem contact met ons op om een afspraak te maken:
 
Telefoon:
Fax:
E-mail:
Internet:

0475 - 49 47 48
0475 - 30 08 03
penp.dakwerken@planet.nl
www.penpdakwerken.nl
  schoorsteen laten vegen
Copyright P & P Dakwerken - 2104 | Privacy | Disclaimer